Bestel via 0299 - 843 445 / 06 - 22 15 15 15

Bestellen / bezorgen

Vers geperste sinaasappelsap, knapperige belegde broodjes en lekkere salades zijn ingrediŽnten voor een geslaagde lunch. Dankzij cateringbedrijf Broodje Brenda in Purmerend kan dit. Een telefoontje volstaat om een complete bestelling thuis of op het werk te laten bezorgen.

Kwaliteit en service staan voorop bij Broodje Brenda! De producten zijn goed verzorgd en altijd supervers. Ze bieden je betaalbare kwaliteit, eenvoudig en uitsluitend verse producten aan. Daarnaast leveren ze natuurlijk ook diverse broodjes en dranken voor bijvoorbeeld verjaardagsfeesten, bruiloften, personeelsfeesten, condoleances, en iedere andere cateringgelegenheid, ook buiten Purmerend.

Zakenlunches
Ook wanneer je heerlijk en stijlvol wilt lunchen met zakenrelaties of collegaís ben je bij Broodje Brenda aan het juiste adres. Broodje Brenda verzorgt graag je buffet en geeft je een passend advies op maat. De service kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij zij graag met je meedenken. Bij deze catering draait dan ook alles om maatwerk en gaan ze uit van je specifieke wensen.